Wij horen graag van u

Bent u op zoek naar een advocaat of mediator die bij u en uw situatie past, bel dan ons kantoor voor informatie. Als u een zaak heeft die door ons kan worden behandeld, maken wij graag een afspraak voor een gratis kennismakings-/oriënterend gesprek of direct een intake met een van de advocaten. 

U kunt ook eerst het contactformulier invullen en aangeven over wat voor soort zaak het gaat. En of er binnen een bepaalde tijd stappen moeten worden ondernomen, zoals het indienen van een bezwaarschrift of bijwonen van een zitting.

Kennismakings-/oriënterend gesprek

Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken met elkaar, te kijken of het klikt of om in het kort de mogelijkheid/haalbaarheid van een zaak te bespreken. Dit gesprek is gratis en zal maximaal een half uur duren.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw zaak en bekijken de mogelijkheden, risico´s en financiële consequenties. In gezamenlijk overleg wordt bepaald welke stappen wij in uw zaak zullen nemen en voor welke strategie we kiezen. In dit gesprek gaan wij ook na of u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt.